Noticias

Xerrada de presentació d’un projecte de voluntariat de Fisios Mundi als camps de refugiats del Líban

El proper dimecres 9 de maig a les 20.00h tindrà lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya la xerrada «Fisios Mundi als camps de refugiats del Líban». Organitzada per la ONG Fisios Mundi amb el suport del CFC, presentarà aquesta nova iniciativa que busca fisioterapeutes voluntaris per a un projecte formatiu als camps de refugiats.

La xerrada la dirigiran Núria Carnicero, fisioterapeuta experta en extremitat superior (voluntària a Nicaragua el 2015 i al Líban 2018); Selma Delgado, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària al Líban el 2018) i Goretti España, fisioterapeuta experta en neurorehabilitació (voluntària i coordinador de projectes a l’Índia).

Carnicero, Delgado i España repassaran la fisioteràpia solidària de Fisios Mundi, la situació geopolítica i social actual de Palestina, el projecte concret al Líban, l’ONG Palestine Children Reflief Fund (PCRF) i la seva proposta d’actuació, amb l’objectiu últim d’explicar què necessita exactament l’ONG.

INSCRIPCIONS GRATUÏTES, AQUÍ.