Noticias

4a Trobada Families adoptives Vietnam

4a Trobada Families adoptives Vietnam

Diumenge 19 de novembre va tenir lloc la 4a trobada de families adoptives a Vietnam a càrreg de la fundació IpI Coop a la casa de colònies Can Puig. La trobada va ser en suport al projecte pels infants amb necessitats especials de Vietnam, on FisiosMundi també participa. Diumenge 19 de novembre va tenir lloc la 4a trobada de families adoptives a Vietnam a càrreg de la fundació IpI Coop a la casa de colònies Can Puig. La trobada va ser en suport al projecte pels infants amb necessitats especials de Vietnam, on FisiosMundi també participa. Diumenge 19 de novembre va tenir lloc la 4a trobada de families adoptives a Vietnam a càrreg de la fundació IpI Coop a la casa de colònies Can Puig. La trobada va ser en suport al projecte pels infants amb necessitats especials de Vietnam, on FisiosMundi també participa. Diumenge 19 de novembre va tenir lloc la 4a trobada de families adoptives a Vietnam a càrreg de la fundació IpI Coop a la casa de colònies Can Puig. La trobada va ser en suport al projecte pels infants amb necessitats especials de Vietnam, on FisiosMundi també participa.